Rólunk

A Glamour Marketing fedélzetén több mint 15 éve vagyunk jelen a hazai marketingkommunikációs piacon, integrált szolgáltatást kínálva ügyfeleink számára. 360 fokos stratégiai gondolkodással a vonal alatti indirekt kommunikáció minden elemében otthonosan mozgunk. A stratégiai tervezéstől, a kreatív koncepciók készítésén át, egészen a kivitelezésig dolgozzuk ki a márka és az üzenetek közvetítésének módját – legyen az egy ügyfél party, egy social média aktivitás, egy promóció, egy szponzorációs kampány vagy egy event marketing esemény. Rugalmas ügynökségünk szolgáltatásait multinacionális cégek, a KKV szektor szereplői és start-up vállalkozások egyaránt igénybe veszik. 

Filozófiánk


Ügynökségünk számára a legfontosabb, hogy minden ügyfelünkkel elérjük a közösen kitűzött célokat és a lehető legnagyobb sikerrel vigyük végig a projekteket. Kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az együttműködés során a maximális teljesítményt nyújtsuk, ezáltal a  partnereink azt érezzék, hogy jó kezekben vannak és mindenben számíthatnak ránk. Projektjeink során igyekszünk megtalálni az ügyfeleink költségvetéséhez leginkább igazodó és leghatékonyabb marketing aktivitásokat és megoldásokat, hogy minél hatékonyabb és jövedelmezőbb legyen a közös munka. 

Miért válassz minket? 


Összeszedtük Neked a legnagyobb erősségeinket, amik meggyőzhetnek arról, hogy érdemes egy ingyenes konzultációs lehetőséget kérned, ahol közösen felmérhetjük vállalkozásod pontos igényeit és átbeszélhetjük azt a marketing stratégiát, ami a gyors sikerek eléréséhez vezet.