Teljeskörű marketing szolgáltatások vállalkozásod számára

 

Nincs két ugyanolyan szolgáltatás. A kommunikáció akkor sikeres, ha az a vállalkozás pontos igényeire és célközönségére szabott. Tervezd meg velünk a személyre szabott kampányod és élvezd a gyors és hatékony eredményt!

Szolgáltatásaink

Integrált kampányok

Célközönségre és a megrendelő cég arculatára fejlesztett, többlépcsős kampányok tervezését vállaljuk, ATL, BTL és PR megoldások hatékony összekapcsolásával.

Marketing tanácsadás

Pár konzultáció és begyűjtött adatok alapján cégre szabott, hatékony marketing stratégiát dolgozunk ki, üzletviteli tanácsadást vállalunk a sales eredmények mielőbbi javítására fókuszálva.

Arculat építés

Induló vállalkozások, brandek komplex arculatépítésén túl, sikeres megoldásokat kínálunk a márka átpozicionálásához, új arculatának kialakításához a piaci szerep megerősítése érdekében.

Kreatív tervezés

Az arculathoz tökéletesen illeszkedő, egyedi és vágykeltő, kreatívok kidolgozását vállaljuk az image, ismertség és sales számok növelésére optimalizálva.

Social Media

Teljes körű social media management szolgáltatásunk a tervezéstől, tartalom készítéstől, fotózásoktól egészen a hirdetés managementig és utánkövetésig terjed.

ATL és BTL kampányok

Akár klasszikus, akár aktivitáshoz kötött különleges hirdetési lehetőséget szeretne, mi a költségvetésre szabott áron szervezzük a megjelenéseit.

Reklámfelület foglalás

Széles ATL hirdetési lehetőségeket biztosítunk offline és online egyaránt. Egyedi felületeink, megoldásaink segítenek kitűnni a reklámzajból.

CSR Kampányok

Erős PR háttérrel segítünk a cége társadalmi felelősségvállalásában, ahol hatékony és tudatos megjelenéssel optimalizáljuk a vállalkozás megítélését.

Event marketing

A megrendelő arculatára szabott egyedi események, rendezvények, aktivitások tervezését és teljes körű lebonyolítását vállaljuk.

Szponzoráció

A megrendelő márkájához sikeresen kapcsolható együttműködő partnereket, támogatókat kutatunk fel és folytatunk velük tárgyalásokat, majd bonyolítjuk az együttműködés legapróbb részleteit is.

Hostess és modell szolgáltatás

Nagy tapasztalattal rendelkező csinos hostessek közvetítését vállaljuk promóciókhoz, rendezvényekhez, különleges aktivitásokhoz. Kampányokhoz, fotózásokhoz modelleket, statisztákat közvetítünk.

Fotózás szervezés

Legyen szó éttermi, divat, avagy termék fotózásról, segítünk a koncepció felállításában, a fotózás szervezésében és lebonyolításában. A helyszín kiválasztása mellett a modelleket is biztosítjuk.